Програмиране за ученици

Програмиране за ученици

Програмирането за ученици е с фокус върху предаването на знания и умения в областта на софтуерните технологии, като предлага обучения както на по-широко разпространени, така и на по-специализирани програми и езици.

Преподавател по програмиране в КРАСНОРЕЧИЕ е г-н Борис Стефанов - действащ учител, отличен професионалист, с преподавателски опит и с авторитет, с призови места и награди от участия в национални състезания и конкурси.

Завършил е Физика в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Учител е по Физика и астрономия и по Математика в 21 СУ „Христо Ботев”. Започва да работи като учител на 21-годишна възраст, защото винаги е имал усещането, че негово призвание е да работи с деца, на които да може да предаде знанията и начина на мислене, които точните науки дават на човек.

Обучението е в групи от 4 до 8 ученици.

Заниманията са един път седмично, по 60 минути.

Провежда се през цялата учебна година. 

Събота:   11.30 - 12.30             

Записването е целогодишно, при наличие на свободни места.

Учебна такса за обучение в група : 120 лв. на месец – внася се в началото на текущия месец, от 1-во до 5-то число.

Организираме и индивидуална форма на обучение, с 4 посещения месечно.

За повече информация, относно обученията по програмиране, които предлагаме, можете да разгледате и уебсайта на нашата IT Академия:      

www.it-academy.bg 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.