IT Aкадемия

Програмиране за ученици

Провежда се по график през цялата учебна година, в две възрастови групи: 

I група:     1. - 4. клас    

Събота:   13.00 – 14.30     

* Курсът за тази възрастова група ще започне при сформиране на група от 4 до 8 ученици.

Курсът по програмиране е подходящ за деца и ученици с малък или никакъв опит в сферата на програмирането. В рамките на курса основно внимание се обръща на запознаването с основните принципи на програмирането.

Цели се създаването на аналитично мислене и развиване на логиката, необходима за занимания в сферата на програмирането.

Обучението по програмиране се разделя на два модула:

В първия модул бъдещите програмисти ще се запозанят с езика "Scratch" и ще се научат да го използват. С него те ще могат да разработват различни игри и пъзели, докато постепенно се запознават с елементарни, но фундаментални алгоритми. Задачите са съобразени с темповете на напредък и достигнатото от курсистите ниво.

В рамките на втория модул са заниманията, свързани с уеб-програмирането. Участниците в курса ще се запознаят с основите на HTML и CSS, ще създадат първите си собствени сайтове, дизайна на които ще изберат сами.

В своите сайтове те ще могат да поставят игрите, които вече са разработили в рамките на първия модул.

Вторият модул дава възможност за докосване до „истинското” програмиране, без да се надхвърлят способностите на малките програмисти.

Преподавателят, който провежда подготовката по програмиране в КРАСНОРЕЧИЕ е г-н Борис Стефанов - действащ учител, отличен професионалист, с преподавателски опит и с авторитет, с призови места и награди от участия в национални състезания и конкурси.

Начало на курса: 03 октомври 2020 г.

Провежда в рамките на 4 посещения на месец, по 90 минути на посещение.  

Индивидуалната работа с всеки ученик е наш приоритет.

Затова и групите са малки – 8 ученици.

Учебната такса е 120 лв. на месец

Записване можете да направите, като позвъните на телефон 0893 815 423 или чрез имейл, като използвате формата за контакт.

Събота:   11.30 - 13.00           

За повече информация, относно обученията по програмиране, които предлагаме, можете да разгледате и уебсайта на IT Академията:      

www.it-academy.bg 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.