УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "КРАСНОРЕЧИЕ"

УЦ КРАСНОРЕЧИЕ е частна, извънучилищна образователна институция - средище за развитие и подкрепа на таланта и уменията в сферата на науките, изкуствата и културата като цяло.

Създадохме КРАСНОРЕЧИЕ с обич към децата, с респект към възпитанието и образованието и стремеж към съхранението и опазването на ценностната системаИмаме свой собствен облик, дух и атмосфера на сигурност, разбиране и взаимопомощ.

Усилията ни са насочени към създаване на подходящи условия за личностно развитие, изпреварващо обучение и подкрепяща образователна среда. За целта сме сформирали лаборатории по наука и изкуство. Дейността ни продължава и през лятото, под формата на лятна академия за деца и ученици, с акцент върху програмирането и разговорен английски и немски език.

Центърът е организиран в административна сграда в столичния квартал „Банишора”, на ул. „Враня“ №32, ет.3. Разполага със самостоятелна учебна база и светли зали, с удобна локация и множество транспортни връзки.

НАШИТЕ ДЕЙНОСТИ:

- Курсове по: Математика, Физика, Български език и литература и Български език за чужденци;

- Ваканционни програми - "ПРОЛЕТ и "ЛЯТО".

Стремим се да осигурим оптимални условия и разнообразни по структура възможности за обучение - за отлична подготовка в културно-образователните направления, както и надграждащи знания и умения, съобразени с възрастта и индивидуалните интереси на всеки наш възпитаник.

Екипът преподаватели в КРАСНОРЕЧИЕ е прецизно подбран и ориентиран към постигането на много високи резултати на нашите възпитаници. Преподавателите са действащи учители, автори на учебни помагала, оценители на изпитни работи, с богат опит, с утвърден авторитет през годините, с отлични резултати на своите ученици, които постигат много висока успеваемост при явяване на състезания, олимпиади, матури и конкурсни изпити.

Мотото на КРАСНОРЕЧИЕ  е:  "Взаимно доверие - обща цел - успех!"

Да си ги пожелаем горещо и да тръгнем заедно, по пътя към тяхното осъществяване!

Бъдете добре дошли!   

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.