За нас

УЦ КРАСНОРЕЧИЕ е частна, извънучилищна институция за култура и образование - средище за развитие и подкрепа на таланта и уменията в сферата на науките и изкуствата.

Създадохме КРАСНОРЕЧИЕ с обич към децата, в партньорство с родители, с организации и институции, с респект и отговорност към възпитанието, образованието, съхранението и опазването на ценностната системаИмаме свой собствен облик, дух и атмосфера на сигурност, разбиране, взаимопомощ, уют и топлина.

Центърът е организиран в административна сграда в столичния квартал „Банишора”, на ул. „Враня“ №32. Разполага със самостоятелна учебна база и светли зали. В близост е до училища и детски градини, с удобна локация и множество транспортни връзки.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Курсове по Математика, Български език и литература, Английски език, Немски език, Подготовка за НВО и кандидатстване след 7. клас, Подготовка за матури, Рисуване, Български език за чужденци, Красноречие.

Музикална школа: Пиано, Пеене, Солфеж и елементарна теория на музиката

Театрална школа

Арт работилница

IT обучения

Консултации с детски психолог

Стремим се да осигурим оптимални условия и разнообразни по структура възможности за обучение - за отлична подготовка в културно-образователните направления, както и надграждащи знания и умения, съобразени с възрастта и индивидуалните интереси на всеки наш възпитаник.

Мотото на КРАСНОРЕЧИЕ  е:  "Взаимно доверие - обща цел - успех!"

Да си ги пожелаем горещо и да тръгнем заедно, по пътя към тяхното осъществяване!

Бъдете добре дошли!   

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Повече Ok